Passief inkomen met crypto currency

Ben je op zoek naar een manier om een passief inkomen te creëren? Lees dit artikel en vind uit hoe een passief inkomen ook voor jou mogelijk is met crypto currency

Cryptocurrency’s, of crypto’s, zijn digitale munten. Een virtueel betaalmiddel dat alleen digitaal bestaat. Met een cryptocurrency kan je zonder tussenkomst van een derde partij on- en offline betalingen verrichten. Maar wat zijn cryptocurrency’s nou precies?

Cryptocurrency

Er vinden steeds meer digitale betalingen plaats. Koop je bijvoorbeeld boodschappen in de supermarkt. Dan is de kans groot dat je deze boodschappen digitaal betaalt. Dit komt omdat je je boodschappen waarschijnlijk met je pinpas afrekent. Het lijkt misschien niet zo, maar ook dat is een digitale betaling.

Ons huidige geldsysteem is eigenlijk niet gebouwd om digitale betalingen te verrichten. Betaal je met een regulier briefje van tien? Dan is er niets aan de hand. De nieuwe eigenaar van het briefje weet zeker dat hij net een tientje heeft gekregen. Bij een digitale betaling wordt dit lastiger.

In principe verandert het tientje dan in twee cijfers ergens op een scherm. Die zijn makkelijk te kopiëren. Zo zou je dus bijvoorbeeld twee tientjes kunnen maken. Om te voorkomen dat jij gekopieerde tientjes ontvangt zien banken toe op alle digitale transacties. Hierdoor groeit de invloed van banken wel aanzienlijk.

Bitcoin was het eerste geldsysteem dat specifiek is ontwikkeld om digitale betalingen te faciliteren. Het belangrijkste verschil is dat bitcoin geen toezichthouder zoals een bank nodig heeft. Bitcoin is een decentraal en open systeem. Iedereen kan bijdragen aan het beheer en de ontwikkeling van de munt.

De cryptocurrency draaien via een blockchain. De blockchain is in principe een openbaar kasboek, waarin iedereen kan zien wat er gebeurd. Omdat het orderboek openbaar is en wordt gecontroleerd door alle computers die erop zijn aangesloten, kan er geen fraude ontstaan en kloppen alle transacties. 

Nu zijn er naast Bitcoin nog veel meer crytomunten ontstaan en vind er handel tussen deze verschillende cryptocurrency plaats. Dit is een manier van passief inkomen je koopt een bepaalde munt en wacht tot de prijs stijgt en daarna verkoop je hem weer. Het werkt hetzelfde als bij aandelen.

Daarnaast zijn er ook munten die je betalen voor het ‘vasthouden’ van de crypto. Voorbeelden van deze coins zijn: KuCoin, Neo, Neblio, Crypto Bridge en Komodo.

Volgens experts zit de cryptocurrency nog in de beginfase is en dat het uiteindelijk zelfs de gecentraliseerde valuta kan vervangen.

Dit biedt natuurlijk enorme mogelijkheden als je in het bezit ben van cryptocurrency. De waarde van cryptocurrencies kan enorm schommelen, Dit betekent dat zowel hoge winsten als grote verliezen in een korte tijd mogelijk zijn.

Het is daarom aan te raden dat als je met cryptocurrency gaat beginnen jezelf goed te informeren van te voren.

Wil je meer te weten komen over cryptocurrency, neem dan een kijkje op deze websites:

https://www.internetsuccesgids.nl/wat-is-cryptocurrency/ (Alles wat je moet weten over cryptocurrency.)
https://www.bitcoinsaltcoins.nl/crypto-voor-beginners/  (Cryptocurrency beginnersgids.)
http://www.cryptocurrencytip.nl/cryptocurrency-kopen/ (Cryptocurrency kopen stappenplan.)

Derek Westra

Wil je liever beginnen zonder dure beginnersfouten te maken? Dan is het een goed idee om naar deze cryptocurrency beginners cursus Van Derek Westra en Patrcik Suiker te kijken.

Hier leer je alles wat je moet weten om geld te verdienen met Bitcoin en cryptomunten.

Na deze cursus wordt geld verdienen met crypto bvoor jou een eitje!

De informatie op deze pagina wordt regelmatig gecontroleerd of deze nog conform de huidige standaard is.
Toch een foutje gevonden? Neem dan even contact met ons op.